GossameR

Alla inlägg den 28 augusti 2008

Av M J - 28 augusti 2008 14:41

"Vår omåttligt populära självhäftande BH ger dig en naturlig push-up effekt och ökar din volym. Succén finns nu äntligen i Sverige. Kram"


Jaa kära vänner...då var vi där igen...Vad är egentligen viktigt här i livet?Trött på alla dessa jävla reklamer som vill få oss kvinnor att tro att skönhet är A och O...för visst är det väl så att så länge min hud är fräsch och len och benen nyrakade med senaste super hyveln och mitt hår luktar sommaräng så är livet bara uuuuunderbart..eller?

Nej, jag förespråkar inte att kvinnor ska ha hår under armarna och bränna sin bh..MEN..det måste få vara upp till var och en, måste finnas så mycket annat som kunde spela större roll..vi behöver inte alla dessa kläderskorsminkparfymmöblerhitecprylarbilarsmycken
hudkrämerochskit


det kommer inte göra någon skillnad i slutänden ser ni.Värtsa boven då det gäller unga tjejer och deras totalförvirring måste ändå vara alla dessa otäcka tidningar..ni vet cosmopolitan, veckorevyn å allt vad nu skiten heter..klart som fan man blir osäker när man hela tiden matas med artiklar som:


"första gången du ska göra nr 2 hemma hos din kille, så undviker du pinsamheter"


Var det någon som ens tänkte tanken innan? shit! nu ska jag fundera på det oxå..eller alla dessa "så kysser du rätt" få sidenlena ben"..alltså skämtar ni?det är väl för f** bara å kyssa! som att lära sig gå..det finns där naturligt. Ta det lugnt and go with it..tror inte det blir bättre om man ska börja fundera..suck..det här kanske är ointressant men "tjej tidningar" gör mig förbannad på ren svenska..förbjud dom!


feminist ja visst...nä inte särskilt alls..men kankse humanist

kalla mig vad ni vill..i don't give a shit!


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Il mio nome é Mia.
Mia é la Mia.

Jag heter Mia.
Mia betyder Min.

Det är jag.
Jag är min.
Och ingen annans.

Omröstning

Om du lägger en banan i en byrålåda och stänger, ligger den då kvar där?
 Ja, det är klart!
 Nej, den är borta..
 Det kan man aldrig säkert veta..

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<<
Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Guests 'n such


Ovido - Quiz & Flashcards